in

საფეხურებრივი სახლი ტასმანიაში – Cumulus Studio-ს ნამუშევარი

სახლის დიზაინერი მას ასე ახასიათებს: ჭკვიანი, არა – მშვენიერი; მცირე და მდგრადი; ჭკვიანურად გამოყენებული სივრცე ციცაბო ფერდობზე, მაგრამ მაინც განსაცვიფრებელი რეზიდენცია სოფლის ტასმანიაში..

“ჩვენი ამოცანა იყო, შეგვექმნა მარტივი, ტექნოლოგიებისგან მაქსიმალურად თავისუფალი სივრცე, რომელიც ადამიანს ბუნებაში დააბრუნებდა. სწორედ ამიტომ, დიდი მნიშვნელობა მივანიჭეთ ბუნებრივ სინათლეს და ბუნებრივ მასალებს, რომლებიც რთულად იცვითება.”

ჩამონტაჟებული ავეჯი სივრცეს უფრო ხელშესახებს ხდის, ღრმა ფანჯრები საშუალებას აძლევს ადამიანს იჯდეს, დაისვენოს და ხედი იგრძნოს. ეს ხედები იშლება როგორც საძინებელი ოთახებიდან, ისე სასადილო ოთახიდანაც.

არქიტექტურული სტუდია: Cumulus Studio

ფოტოგრაფი: Anjie Blair

7 იდეა სამზარეულოში სასაუზმე კუთხის მოსაწყობად

როგორ გადავწყვიტო თუ საკუთარი ბაღის მოწყობა მინდა – თამარ თავართქილაძის გიდი